Met warme handen de winter door

HOODEZAND - Veerkamp Mannenmode heeft de topkwaliteit leren handschoenen van het Zweedse merk Hestra in de collectie. Deze elegante handschoenen staan bekend om de klassieke en modische ontwerpen, comfortabele pasvormen en fijne materialen. Bij Veerkamp Mannenmode vind u de handschoenen in diverse leerkwaliteiten, modellen en kleuren.

Zowel het ontwerp als de ontwikkeling van de handschoenen wordt gedaan op het hoofdkwartier in het dorpje Hestra in midden Zweden. 80 jaar geleden is Hestra begonnen met het maken van handschoenen voor houthakkers. Met een voorliefde voor duurzaamheid en natuurlijke materialen zoals wol en leer. Een passie voor handwerk, pasvorm en kwaliteit maken Hestra handschoenen tot het betere product in de markt. De handschoenen worden gemaakt in de eigen fabrieken van Hestra. Het wol, leer en overige materialen worden door Hestra zelf ingekocht. Dit zorg voor een volledige controle over het gehele productieproces.

Kortom warme handen en er ook nog eens stijlvol bij lopen, kom dan naar Veerkamp Mannenmode in Hoogezand (Sluiskade 51 – Winkelcentrum Martenshoek).