Edsilia Rombley luistert gala Lions op

ZUIDBROEK - Niemand minder dan Edsilia Rombley vormt op 21 december de hoofd-act tijdens de vijfde gala-avond van Lions Club Veendam. Ter gelegenheid van deze lustrumeditie slaat LC Veendam de handen ineen met de organisatie van het Internationaal Indoor Concours Hippique (IICH) in Zuidbroek. Het prestigieuze paardensportevenement vormt deze avond het decor van de actie voor War Child ten behoeve van vluchtelingenkinderen in Nederland.

Naast Edsilia Rombley worden de gasten getrakteerd op een reeks van muzikale gasten en een exquise viergangendiner. Via de verkoop van couverts voor deze gala-avond probeert Lions Club Veendam zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De cheque zal aan het eind van de avond worden uitgereikt aan een bekende Nederlander, die als ambassadeur van War Child optreedt.

Intussen hebben zich bijna driehonderd gasten aangemeld voor deze feestelijke avond vol amusement en culinaire geneugten. De Eurohal in Zuidbroek, die speciaal voor deze avond wordt omgetoverd in een gala-setting, biedt echter plaats aan meer liefhebbers van show en cultuur.

De presentatie van het vijfde Lionsgala is – ook alweer voor de vijfde maal – in handen van theatermaker en presentator Arno van der Heijden. Tussen de bedrijven door wordt er een veiling gehouden waarvan de opbrengsten uiteraard ook naar War Child (vluchtelingenkinderen in Nederland) gaan.

Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te vinden op de speciale website www.lionsgala.nl.