TSV met zes teams naar NK

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Afgelopen zaterdag vonden in Alkmaar de tweede en tevens laatste landelijke plaatsingswedstrijden voor het trampolinespringen in de categorie A/B voor teams plaats. Natuurlijk was ook TSV Hoogezand (Trampoline Sport Vereniging Hoogezand) weer van de partij en wel met 1 A-team en 2 B-teams.

Het A team bestaande uit: Joska Groendijk, Milou Martoredjo, Tim Jonkman, Kevin Suurd en Tomer Berlinsky, sprong zich net als deweek ervoor in Zoetermeer, naar een derde plaats. Dit team is dus verzekerd van een plekje op het NK teams op 10 december in Alkmaar.

Het B2-team bestaande uit: Ilse Donkerbroek, Arris Craig, Hylke Halsema en Janine Doorenbos is na een spannende wedstrijd, waarvan ze op de eerste plaatsingswedstrijd in Zoetermeer achtste werden en afgelopen zaterdag in Alkmaar zesde , nipt door naar het NK. Helaas is dit niet het geval met het B3-team. Dit team bestaande uit Melissa Werkman, Marlous Craig, Marcella van der Meij en Jikke Halsema heeft gestreden tot op het laatste moment, maar helaas het was net niet genoeg voor een finaleplaats. TSV gaat dus door met zes teams naar het NK trampolinespringen voor teams op 10 december.