Sponsoren van HS’88 laten zich bijpraten

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Donderdagmiddag en -avond werd de 15de sponsordag georganiseerd bij HS’88. Deze sponsordag stond in het teken van Sponsorbedrijf Smit Kwekerijen in Sappemeer. Het programma van deze sponsordag was net als voorgaande sponsordagen.

Het eerste gedeelte het bezoeken van een sponsorbedrijf en het tweede gedeelte informeel in het clubhuis met een warm buffet. Na een welkom van Bert Verver namens HS’88 in de kantine van Smit kwekerijen, werd het woord gegeven aan Obed Smit van Smit kwekerijen. Obed heette iedereen welkom op het bedrijf en gaf een uiteenzetting over het bedrijf door eerst een bedrijfsfilm te laten zien en vervolgens een powerpoint presentatie te houden over planthunting en veredeling van planten. Voor alle bezoekers een zeer interessant verhaal wat Obed over de hele wereld heeft ondernomen om de juiste planten te kunnen opsporen en veredelen tot een plant die door de consument wordt gewaardeerd.

Na de presentatie was er een rondleiding door het immens grote bedrijf aan de Siepweg met een oppervlakte van vijf hectare. De sponsoren en bestuurders keken hun ogen uit over de manier waarop planten worden gekweekt. Na het bedrijfsbezoek werd de sponsordag voortgezet met het informele gedeelte in het clubhuis. Daar werd een warm buffet geserveerd.

Na het buffet werd nog een korte presentatie gehouden door de voorzitter van de pr-commissie van HS’88 Henk Klatter. Hij gaf een presentatie over HS’88 en waar de club voor staat met alle mogelijkheden. Verder werd extra aandacht geschonken aan het 25 jarig bestaan van het G-voetbal dat volgend jaar wordt gevierd. De presentatie werd afgesloten met een film over G- voetbal bij HS’88. Daarna kon men nog even na borrelen aan de bar en contacten aanhalen en verstevigen. De PR-commissie kan terugzien op een geslaagde sponsordag.