Workshop Publicaties maken in Word

HOOGEZAND - Het Vrijwilligerscollege organiseert wederom de succesvolle training Publicaties maken in Word in samenwerking met iTrain computeropleidingen. Deze training vindt plaats op 13 december bij Kwartier Zorg & Welzijn in Hoogezand.

De training richt zich op vrijwilligers die de publiciteit verzorgen voor hun vereniging of club en op eenvoudige wijze publicaties willen maken.

In de workshop leer je stapsgewijs de basisprincipes van een opmaak in Word, zoals het toevoegen en verplaatsen van een tekstvak en afbeeldingen, tekst opmaken met Word Art en het printvoorbeeld bekijken en aanpassen. Tijdens de workshop kun je werken aan je eigen publicatie en krijg je aanwijzingen, tips en trucs. Basiskennis van het tekstverwerkingsprogramma Word is een vereiste om deel te nemen. Er kunnen maximaal tien deelnemers meedoen aan deze training. Voor de deelnemers zijn computers met een Word-versie van 2003/2007 aanwezig. Een eigen laptop meenemen kan ook.

De training wordt gehouden van 13.30 tot 16.30 uur in het kantoor van Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand.