Coen en Rika voelen zich goed

FOXHOL/HOOGEZAND - Coen en Rika voelen zich goed. Dat Coen Laning uit Foxhol en Rika uit Hoogezand zich goed voelen heeft alles te maken met hun nieuwe duet- single die zondag word gepresenteerd. De zanger en zangeres brachten eerder ook al een duet met de titel De zon gaat schijnen. Rika, die onderhand 13 singles uitgebracht heeft, is geen onbekende meer in het Nederlandstalige muziekcircuit.

Ook Coen Laning is flink aan de weg aan het timmeren en heeft diverse nummers op zijn naam staan. Beide artiesten hebben een klik met elkaar en treden dan ook met regelmaat als duo op. Bij het horen van de demo van hun nieuwe single wisten beide het zeker! Het nummer lag meteen goed in het gehoor en de tekst was ook erg mooi. De totale productie is geproduceerd door Gerto Heupink die eveneens de tekst geschreven heeft.

Naast dit duet werken beide artiesten hard aan hun solo carrière. Coen is druk bezig met een nieuwe single en ook Rika zal in januari 2017 haar eerste album gaan presenteren. De komende weken staan voor hun allebei in het teken van de promotie van hun duet. De verwachtingen zijn hoog gespannen omdat het vorige duet het niet alleen in Nederland goed gedaan heeft, ook in België wisten ze het nummer te waarderen. Het nieuwe duet is te koop in de diverse downloadshops en te horen in de diverse streamingdiensten.