De Super SinterklaasShow terug in Theater Kielzog

HOOGEZAND - De familievoorstelling van de Super SinterklaasShow is weer terug in het Kielzog. Kinderen uit de onderbouw van alle basisscholen in Hoogezand-Sappemeer zijn uitgenodigd om met school op 28 en 29 november de interactieve Super SinterklaasShow in Theater Kielzog voor het vierde jaar achtereen te bezoeken.

Het betreft in totaal vier voorstellingen en het beloofd weer een spektakel te worden bij Sint in de Lappenmand. Dit jaar zijn ook de scholen van de fusiegemeentes Slochteren en Menterwolde uitgenodigd.

Op de zaterdagen 26 november en 3 december zijn er bedrijvenshows en op zaterdag 26 november om 14.00 uur is er ook een show die voor iedereen (vrije verkoop) toegankelijk is. In de afgelopen maanden hebben vele vrijwilligers zich betrokken getoond waardoor er nu weer een anderhalf durende theaterproductie voor het hele gezin is gerealiseerd.

In totaal zijn er in het theater Kielzog weer vele Pieten aanwezig. Samen met de kinderen kijken zij naar de geweldige Super SinterklaasShow. Een leuke voorstelling vol met humor, zang, dans en een serieuze noot die niet alleen voor kinderen bedoeld is.

Sinterklaas heeft er zin in maar voelt zich niet helemaal lekker. Hij kucht en snottert. De Pieten hebben het druk en moeten weer veel cadeautjes rondbrengen en de daken op. DokterPiet wil graag weten hoe het met de fitheid gesteld is van de Pieten en organiseert een fitheidstest. Ze heeft al snel in de gaten dat Sinterklaas niet helemaal fit is, dat WarrigePiet weer warrig is als altijd, dat SchilderPiet helemaal in de ban is van haar prachtige schilderijen en dat MachoPiet er op los traint om zijn spiervriendjes te laten groeien. Ze letten allen niet op elkaar en ook niet op Sinterklaas. Dat zint DokterPiet niet en ze bedenkt samen met Sinterklaas een slim plannetje om de Pieten een mooie boodschap mee te geven.