Bruggenbouwen bij Zorg en Welzijn

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Afgelopen week er een Dag van Dialoog bij Kwartier Zorg en Welzijn in Hoogezand. Er was onder andere een dialoogtafel waar iedereen die dat wou, zijn zegje kon doen.

Op de Dag van de Dialoog" gaan inwoners van allerlei afkomst met elkaar om de tafel om elkaar te leren kennen. Er werd ook gesproken over basisschool De Tweemaster. Daar ging het over bruggen bouwen in figuurlijke en letterlijke zin omdat De Tweemaster gaat fuseren met basisschool De Schakel. De scholen De Schakel en De Tweemaster in Hoogezand zijn per 1 augustus 2016 administratief gefuseerd. Leerlingen hoefden daarbij niet te verhuizen. De nevenlocatie van de Theo Thijssenschool in De Vosholen (Hoogezand) wordt omgezet tot hoofdlocatie met als doel om op termijn de locatie Boswijk op te heffen.

Er werd nog een mooi schilderij gemaakt met een brug erop. De jeugd noemde onder andere wifi een bruggenbouwer omdat het communicatie mogelijk maakt tussen vele mensen. De dansgroep The Unity Power Dancers mocht de dag afsluiten met een spetterend optreden.