Gezond Scoren sluit smakelijk af

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De afgelopen zes weken hebben 8 basisscholen in Hoogezand-Sappemeer meegedaan aan de vijfde editie van het project Gezond Scoren. Het project uit de koker van Stichting FC Groningen in de Maatschappij staat in het teken van gezondheid en bestaat uit zes gezondheidsthema’s die iedere week geïntroduceerd werden door middel van filmpjes waarin spelers van FC Groningen de hoofdrol speelden.

De scholen gaven na de introductie zelf invulling geven aan het weekthema. Enkele thema’s waren: slapen, ontbijten, bewegen en geluk. Zoals ieder jaar organiseert Fier4Grunn de afsluiting van dit project. Op woensdag 16 november tussen 17.00 en 19.00 uur zijn alle deelnemers, maar ook papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden welkom in de Vredekerk (Van der Duyn van Maasdamweg 216) om heerlijke gezonde hapjes te komen proeven en spelletjes gericht op de thema’s te spelen.

De proeverij en spelletjes worden gemaakt en begeleid door leerlingen van deelnemende scholen. Hans Nijland zal de opening verrichten om 17.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en lekker mee te proeven en spelen.