Wilfried Reuvers vertelt over tuinen

ZUIDLAREN - Wilfried Reuvers, een ‘groene man’ in hart en nieren, is eigenaar van het Buro voor Groene Ruimtes en is succesvol tuinarchitect. In 2015 werd bij de landelijke verkiezingen een tuinontwerp van hem verkozen tot de beste tuin van 2015.

Reuvers Buro voor Groene Ruimtes kan terugvallen op een zeer ruime ervaring op het gebied van het inrichten van groene ruimtes in de ruimste zin van het woord. In al hun projecten staan de gebruikers (mens en dier) centraal in een landschap waarvan tevens de geschiedenis meestal het uitgangspunt is voor nieuwe plannen. Kortom een tijdloos plan gedragen door de bewoners van nu en later. Creatieve ideeën in combinatie met een flinke dosis vakkennis staan borg voor een planmatige aanpak tot in detail uitgewerkt in verband met de technische uitvoering.

Tijdens de lezing geeft Wilfried u aan de hand van dia's een overzicht van de tuinen die hij heeft ontworpen, waarbij hij u kennis laat maken met diverse technieken van ontwerpen, inrichting en beplanting.