Famondio Singers jubileren

HOOGEZAND - Al sinds 1966 zingen The Famondio Singers in Hoogezand-Sappemeer hun close-harmonyrepertoire, aangevuld met prachtige kersttraditionals. Op 20 november aanstaande viert de groep zijn 50- jarig jubileum in Hotel Faber, waar ze ooit begonnen met hun repetities in de studioruimte. Het Groninger zangerstrio De Troebadoers verzorgt een gastoptreden.

The Famondio Singers zijn in Nederland pioniers op het gebied van close harmony- en a capella zingen. Tijdens het Goud Close-jubileumconcert wordt het publiek getrakteerd op een combinatie van oud en nieuw repertoire in diverse talen, waarbij de beginjaren zeker niet worden vergeten. Het concert begin om 14.30 uur en een kaart kost 15 euro. De zaal en kassa gaan open om 14.00 uur. Kaarten kunnen ook worden gereserveerd via de website www.famondiosingers.nl

Het drukke muzikale jaar wordt afgesloten met kerstconcertjes op 10 en 11 december in de Boerderij bij de Fraeylemaborg in Slochteren en op donderdagavond 15 december in theater vanBeresteyn in Veendam.