Pepernoten Wandeltocht paviljoen Meerwijck

MEERWIJCK - Op zondag 27 november organiseert Strandpaviljoen Meerwijck samen met Nordic Walking groep Meerwijck voor de vijfde keer de Pepernoten Wandeltocht. Het is een tocht door het mooi gebied van Meerwijck. U wordt ontvangen met een kopje koffie met een lekkernij, tijdens de wandeling krijgt u nog een versnapering en als u terug komt in Paviljoen Meerwijck staat er een heerlijk stamppot buffet voor u klaar.

Het is een tocht voor jong en oud, met wandelstok of zonder en ook uw trouwe viervoeter is welkom. Er zijn 3 afstanden te lopen, 15 kilometer, 10 kilometer en 5 kilometer. 15 kilometer start om 9.30 uur, 10 kilometer om 10.30 uur en de 5 om 11.00 uur.

U begint voor de start met een kopje koffie, en gaat dan als groep door het gebied wandelen. Tijdens de wandeling staan wij met een lekker warme versnapering voor u klaar. De kosten zijn inclusief koffie, versnapering tijdens de wandeling en een stamppot buffet 17 euro 50. Wilt u mee wandelen, geeft u zich dan op voor 25 november. Dit kan bij Strandpaviljoen Meerwijck.