Volle prijzenkast na een seizoen

HOOGEZAND - Na zijn eerste wedstrijd seizoen mag Daythan Ridderstap uit Hoogezand uitkomende voor de Flyingbirds uit Winschoten terug kijken op een mooi seizoen met ups en downs waarin hij veel heeft kunnen leren en veel gegroeid is. De gereden wedstrijden van dit seizoen zijn mede mogelijk gemaakt door zijn sponsor van het afgelopen seizoen EdGi-Koi’s uit Finsterwolde.

Afgelopen zaterdag (5 november) heeft Daythan het wedstrijdseizoen afgesloten met een 2e plaats bij Boys 4-5 tijdens de Lichtjeswedstrijd in Schoonebeek. Nu mag hij deze maand net voor zijn vijfde verjaardag (22 november) beginnen met zijn eerste wintertraining (reguliere trainingen blijven ook doorgaan zolang het weer het toe laat) en dan volgend jaar maart zijn tweede wedstrijd seizoen beginnen als 5 jarige in de klasse boys/girls 4-5/ 4-5-6 bij de NFF en voor de KNWU is het nog even afwachten in welke klasse hij mag fietsen.

Eindstand, hij is nog steeds helemaal dol op BMX, is na dit wedstrijd seizoen zestien bekers rijker en hij heeft ondertussen ook al een paar grote jongens mogen ontmoeten zoals Jelle van Gorkom en Niek Kimmann met uiteraard de bijbehorende handtekeningen.