Kerst Fair Harkstede 2016 biedt plaats aan kraamhouders en muzikanten

Hoogezand-Sappermeer - Zaterdag 17 december organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Harkstede haar vierde editie van de Kerst Fair, die van 14.00-20.00 uur gehouden wordt.

De Kerst Fair bestaat ook dit jaar weer uit een kerstmarkt met kerst- en winterartikelen en een horecaplein met entertainment. Op diverse locaties in het dorp worden activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Er zijn muzikale optredens, kersttafereeltjes, open huis enzovoort.

De Kerstmarkt zal, evenals vorig jaar, rondom woonvoorziening de Appelhof en kinderboerderij Novo Ons Hertenkamp plaatsvinden. De inschrijving van kraamhouders voor de kerstmarkt is inmiddels van start gegaan. Belangstellenden kunnen zich via het aanmeldformulier, dat te vinden is op de website van de vereniging Dorpsbelangen Harkstede, aanmelden. Het is mogelijk eentandplaats met of zonder kraam te huren.

De kosten van een kraam hebben we dit jaar voor particulieren met € 10 zeer laag weten te houden. Voor het muzikale entertainment is de organisatie nog op zoek naar lokale talenten. Interesse of een goed idee? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar over de Kerst Fair kerstfair@dorpbelangenharkstede.nl

Zie voor meer informatie en voor het aanmeldformulier voor de kerstmarkt www.dorpsbelangenharkstede.nl.