Scheepsjoagers denken nu al aan Kerst

MUNTENDAM - Op zondag 18 december 2016 organiseert het shantykoor De Scheepsjoagers uit Muntendam onder leiding van de welbekende dirigent Nico Dijkman haar jaarlijks Kerstconcert.

Dit concert wordt al een flink aantal jaren georganiseerd en wordt altijd zeer gewaardeerd door een groot publiek. Ieder jaar blijkt dit uit het feit dat de Menterne in Muntendam altijd zeer goed gevuld is.

Het programma begint dit jaar om 10.30 uur (zaal open om 09.30 uur) De entreeprijs is 7 euro 50 Voor de pauze zingt het koor shantys, zeemansliedjes en liedjes van de waterkant. Na de pauze worden prachtige kerstliederen gezongen.

Het koor is na de Jubileumreis in augustus naar het Duitse schiereiland Usedom direct begonnen met het instuderen van deze liederen en wil graag het resultaat laten horen. De leden hopen dat het Kerstconcert een mooie afsluiting van het jaar 2016 mag worden. Het was een zeer bewogen jaar, dat binnen het koor zeer intensief is beleefd en daar willen ze u ook tijdens het kerstconcert graag van mee laten genieten.

Het koor bestond in 2016 namelijk 25 jaar en dat is onder andere gevierd door het uitbrengen van de nieuwe CD Van Brogge noar brogge, het Donateursconcert, een gratis Jubileumconcert samen met de Chr. Brassband Elad uit Muntendam en natuurlijk de reis naar Usedom.