Zwemmers van De Brug ingeloot voor Spanje

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Vier zwemmers van de Brug regio Hoogezand-Sappemeer zijn ingeloot om deel te nemen aan de Special Olympics te Spanje. Op 21 november vertrekken vier zwemmers en begeleiders en coach naar Reus (omgeving Salou) om deel te nemen aan een vierdaags zwemevenement de Special Olympics Spanje, dit doen we samen met vier zwemmers van Flotar te Roden. Samen zijn we de twee noordelijke zwemteams die Nederland vertegenwoordigen.

Voor de Brug Regio Hoogezand-Sappemeer is dit een geweldige bekroning om het vrijwilligers werk wat elke week maar weer wordt gedaan door vele vrijwilligers. Ze zijn erg trots dat ze hun naam aan dit evenement mogen koppelen en zullen de gemeente met alle krachten vertegenwoordigen in Spanje. Ook zullen ze tijdens het evenement geïnteresseerden op de hoogte houden van de Special Olympics Spanje, via Facebook en wellicht andere media uitingen.

De zwemmers van de Brug regio Hoogezand-Sappemeer zijn volop in training om zo goed mogelijk te presteren, elke woensdag avond van 18.30 tot 19.15 uur trainen we in het zwembad te Hoogezand uiteraard bent u welkom om te komen kijken.