Alders geeft toelichting

SLOCHTEREN - Op zaterdag 5 november 2016 presenteert de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) de geactualiseerde versie van het Meerjarenprogramma Aardbevingsbestendig en Kansrijk Groningen op vier informatiebijeenkomsten voor bewoners in het aardbevingsgebied. Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders geeft tijdens de bijeenkomsten uitleg over de plannen van de NCG voor de komende jaren.

Alders is om 11.30 uur in het gemeentehuis van Slochteren om zijn toelichting te geven. De bijeenkomst duurt een uur. Aan de orde komen bijvoorbeeld de vervolgaanpak van het inspecteren en versterken van woningen, het verbeteren van de schadeafhandeling, de positie van de NCG en de stand van zaken van verschillende regelingen voor bewoners in het aardbevingsgebied.

Iedere informatiebijeenkomst bestaat uit een presentatie en toelichting op het geactualiseerde Meerjarenprogramma door Hans Alders. Na deze toelichting is er op elke locatie een informatiemarkt waar medewerkers van de NCG vragen van de bezoekers beantwoorden.