Lezing over toekomst Groninger economie

SAPPEMEER - Op 9 november a.s. zal Harm Post, directeur van Groningen Seaports, spreken over de ontwikkelingen in de regionale economie. Hij doet dit op een bijeenkomst van de Odd Fellows in Borg Welgelegen, Vosholen 60 in Sappemeer. De lezing begint om circa 21.00 uur en duurt tot 22.15 uur.

Groningen Seaports is de commerciële exploitant en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven. De heer Post is een boeiend spreker en het beloofd een interessante avond te worden. Het zal niet alleen zal gaan over de jongste ontwikkelingen rond beide havens en hun omringende industriegebieden. Ook zal hij aandacht schenken aan de perspectieven van Railport Veendam, één van de grootste binnenlandse rail terminals voor de overslag van containers.

De toegang is gratis en is een mooie gelegenheid om vrijblijvend de sfeer te proeven in de Odd Fellowloges van Sappemeer. Wel dienen belangstellenden hun komst even te melden bij de secretaris van de John Welchloge, tel. 0598-395676, of per mail: 14johnwelch@oddfellows.nl