Topverkopertjes beloond door HS’88

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Woensdag 19 oktober zijn de laatste loten afgerekend van de grote clubactie 2016. Deze week heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden. Er zijn dit jaar 700 loten verkocht dat zijn er honderd loten meer dan in 2015. De club wiln dan ook alle verkopers en kopers van loten bedanken voor hun bijdrage en inzet voor deze geslaagde actie.

Voor een club als HS’88 is de grote clubactie van belang om verschillende, met name jeugdactiviteiten te organiseren. Er hebben ruim honderd leden loten verkocht. Er zijn senioren en een vrouwenteam die het centraal hebben geregeld. De prijswinnaars van 2016 zijn krijgen een poloshirt met naam er op uit de clubcollectie. De eerste prijs krijgt daarnaast een rugtas ook uit de clubcollectie. De prijzen zijn aangeboden door Sport-inn Nijeboer. De polo van Chariva wordt nog geleverd.

Dit zijn de prijswinnaars van 2016: Daan Staal (50 loten verkocht), Chariva Tros (33 loten), Marjolein Siertsema (30), Maura Gans (30), Angela Boonstra (26) en Niels Boonstra (25).