Waar heb jij spijt van?

HOOGEZAND-SAPPEMEER - urf jij te te vertellen waar jij echt spijt van hebt? Dat mag zo grappig of serieus als je zelf wilt.

Waar heb jij spijt van? Echte, diepe, hartstochtelijk wringende spijt? Wat zou je dolgraag willen terugdraaien en blijk je maar op één manier te kunnen vergeten: Door het van de daken te schreeuwen! Vertel zo dramatisch mogelijk waar je spijt van hebt in maximaal 200 woorden of in een filmpje van 30 seconden of in foto’s of in een tekening of in een beeldhouwwerk of in een korte compositie. Stuur je spijtmoment vóór 26 oktober naar publiciteit@kielzog.nl of lever het af bij de balie van Het Kielzog.

De winnaar krijgt twee vrijkaarten voor de musical Spijt! naar het boek van Carry Slee, die op donderdag 3 november in Kielzog staat. De uitslag wordt bekend gemaakt op 28 oktober. Vermeld op je inzending je naam, leeftijd, email en telefoonnummer.

De musical Spijt gaat over Jochem die dagelijks gepest wordt en dat in zijn eentje moet opknappen. Op het grote schoolfeest wordt Jochem dronken gevoerd en verdwijnt spoorloos. Twee vrienden vinden zijn tas bij een meer in de buurt. Spijt! is een van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee.

De verfilming in 2013 kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm. De scenarist van die film – Dick van den Heuvel – schreef en regisseert nu de musical naar het boek.