Spirituele beurs in Zuidlaren

ZUIDLAREN - Organisatiebureau P C P ( People Connect People) bekend van het organiseren van organiseert op zondag 30 oktober 2016, een spirituele gezondheidsbeurs. Eensfeervolle, informatieve en inspirerende beurs met alles voor lichaam, geest en ziel bij Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren.

Op deze beurs is een gevarieerd aanbod van diverse stands vertegenwoordigd met alles voor je algehele welzijn. U kunt een kennismakingsconsult nemen bij een medium, paragnost, coach, therapeut, handlijnkundige of een kaartlegger met vragen over bijvoorbeeld relatie, werk, een overleden persoon, opleiding, financieel, gezondheid of gewoon uit nieuwsgierigheid.

Verder zijn er stands met reiki, voetreflex, automatisch schrift, pendelen, stoelshiatsu, massage, coaching/counseling, voeding en gezondheid, nieuwetijdskinderen.

Tevens zijn er op de beurs verkoopstands met new age en esotherische artikelen zoals boedha’s, wierook, etherische olie, voeding en gezondheidsproducten, spirituele boeken, edelstenen, mineralen en sieraden, een prachtige stand met magneetsieraden, en nog veel meer. En natuurlijk is er veel informatie en kunnen er diverse test gedaan worden.