Koopzondag Hooge Meeren vroeg en gezellig

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Zondagmiddag 23 oktober, vanaf 12.00 uur, start de koopzondag in winkelcentrum De Hooge Meeren. Door het vervroegde aanvangstijdstip kan het winkelend publiek nog beter bediend wordt en heeft men de gelegenheid om vooraf aan het winkelen in het centrum een hapje te eten.

Het is inmiddels traditie dat de koopzondag in oktober in het teken staat van de proeverijen. Een groot aantal ondernemers staat voor u klaar om u te laten proeven van de specialiteiten die ze verkopen. Tevens wordt u in het winkelcentrum zo nu en dan getrakteerd op poffertjes. Ook de suikerspin is aanwezig.

Voor de kinderen is er weer een Kidseiland aanwezig, waar gratis cupcakes versierd mogen worden, die men dan na afloop mee mag nemen. Ook hebben we twee Paw Patrol figuren, bij kinderen zeer bekend van de tv, kunnen inhuren. Marshall en Chase zijn van 13.00 uur tot 14.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur aanwezig voor bijvoorbeeld een fotomoment met uw kinderen.

Verder zijn de Stroatklinker van de partij. Zij weten het publiek altijd kostelijk te vermaken. De koopzondagmiddag duurt tot 17.00 uur.