Zaterdag Oktoberfest bij HS’88

HOOGEZAND - Aanstaande zaterdag, 15 oktober, is het groot feest bij vv HS’88 op sportpark de Kalkwijck te Hoogezand. Het is namelijk weer Super Saturday. Op Super Saturday spelen bijna alle seniorenteams hun thuiswedstrijd en is na afloop hiervan de kantine langer geopend met gepaste Oktoberfestmuziek. De teams kunnen dan langer van hun spreekwoordelijke derde helft genieten.

Deze keer is de aanpak iets anders en wordt ook de jeugd in deze Super Saturday betrokken. HS’88 heeft een levend tafelvoetbal spel gehuurd, waarop alle jeugdteams hun kunsten kunnen vertonen. Vanaf 12.30 uur wordt dit een waar spektakel. Het meidenteam bakt ondertussen Hamburgers en er zijn Hotdogs om de inwendige mens te versterken.

Om 12.30 uur begint ook de wedstrijd HS’88 2 tegen SJS 3 en vervolgens om 14.30 uur beginnen de wedstrijden van het eerste, tweede en derde en onze Vrouwen 1. Om 19.30 uur begint het Oktoberfest. Een compleet verzorgde avond met schnitzels, braadworsten, friet, bier uit pullen en feestmuziek. Bediening door de dames van Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ in dirndl’s. Voor het eten is opgave noodzakelijk, de kosten voor deze compleet verzorgde avond bedragen slechts 10 euro.