Zo is Margriet Bolding niet getrouwd

HOOGEZAND - Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema’s aan. Dit seizoen is Margriet met de voorstelling Zo Zijn We Niet Getrouwd in de Nederlandse theaters te zien. Op 15 oktober staat ze in Het Kielzog theater in Hoogezand.

De medemens ligt continu op de loer om een relatie met je aan te gaan. Net getrouwd, net moeder, hup, weer twee relaties erbij. Een keertje naar de drogist, ja hoor: een klantrelatie. En je had ook al werkrelaties, vriendschapsrelaties, familie en andere zinvolle relaties. Met telkens weer andere, soms ongeschreven, regels. Hoog tijd om die eens onder de loep te nemen!

In 2008 won Margriet Bolding de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma's voor theaters in heel Nederland. Als Margriet niet op het theaterpodium staat voert ze werk uit als organisatiepsycholoog. Dit vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar cabaretvoorstellingen en staat garant voor hilariteit!