Dinner in the Dark: licht uit, zintuigen aan

NOORDBROEK - Boerderijcafé Mausel in Noordbroek presenteert met trots alweer een nieuw concept voor bijzonder vermaak en lekker eten in de wintermaanden, namelijk het verrassende en spannende Dinner in the Dark. Een avond volledig in het teken van culinaire verleiding, maar ook misleiding. Durft u uw smaakpapillen ook eens goed op de proef te stellen?

Tijd om uw andere zintuigen eens goed aan het werk te zetten, want u krijgt een vijf-gangen diner opgediend in een volstrekt donkere ruimte! De avond start met een uitgebreide uitleg over de gang van zaken tijdens deze avond, waarna u wordt begeleid naar de verduisterde eetzaal waarin het in eerste instantie lastig kan zijn om goed te oriënteren, spannend!

Bij Dinner in the Dark weet u op voorhand niet wat u gaat eten. Het enige wat we kunnen vertellen is dat wij zoveel mogelijk met eerlijke en regionale producten werken. Wij houden van onze Oost-Groningse streek en die liefde willen we u laten proeven. Wanneer er een zintuig wordt uitgeschakeld, worden andere zintuigen geprikkeld om beter hun best te doen. Tijdens een Dinner in the Dark gaat u meer uw neus en smaak gebruiken en zelfs de tastzin wordt meer ingezet.

Bereid u voor op een avondvullend programma, want het gaat niet alleen om het eten zelf, maar ook om het gesprek dat u met uw tafelgenoten voert over de gerechten en de producten. Aan het einde van de avond wordt door de chefkok onthuld welke gerechten u heeft mogen proeven en kunt u ook zien wat u heeft gegeten. Dit kan tot grote verrassingen leiden.

Dinner in the Dark wordt in de wintermaanden gehouden op een aantal data, waarvan de eerste zijn op 12 en 13 november 2016. Kijk voor de andere data en het maken van een reservering op www.dinnerinthedark.nu. “Dinner in the Dark” is ook een leuke activiteit om als

bedrijfsuitje te organiseren. In de ongedwongen sfeer kunt u genieten van heerlijke gerechten en u heeft altijd een gespreksonderwerp: het eten. Wij doen het licht uit en u zet uw zintuigen aan. Kom proeven, beleven en ervaren! Durft u het aan?