De Hoge Hoed: groots kinderfeest in de herfstvakantie

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Voor alle basisschoolleerlingen van Hoogezand-Sappemeer wordt ook dit jaar weer het grote kinderfeest de Hoge Hoed gehouden. Dit evenement vindt plaats in de herfstvakantie op maandag 17 en dinsdag 18 oktober 2016 in de CSG de Rehoboth aan de Eramusweg te Hoogezand. Het programma is van 13.30 tot 16.30. De deuren gaan open om 13.00 uur en de entree is gratis.

Aanmelden of een kaartje halen is vereist! Bij Pizzeria/Grillroom Erasmus, de Bruna in de Hooge Meeren en christelijke boekwinkel de Schuilplaats liggen vanaf 3 t/m 14 oktober gratis kaartjes klaar voor de maandag en de dinsdag. Aanmelden kan ook via een mail aan de hogehoed@rocketmail.com. Vermeld daarin de naam van uw kind, de leeftijd en de dag(en) dat hij/zij komt. Toegang is alleen mogelijk na aanmelding of met een kaartje. Mogelijk zijn er aan de deur nog kaartjes beschikbaar, maar helaas geldt vol = vol. Zo kunnen we het veilig en gezellig houden.

Het thema van dit jaar is: De wereld op z’n kop! Het programma zit vol met optredens, liedjes en toneel. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende creatieve of sportieve workshops of voor het onderdeel huttenbouwen.

De Hoge Hoed is een initiatief van samenwerkende kerken in Hoogezand-Sappemeer. Deelnemers: Baptisten Gemeenten Hoogezand Beukemastraat en Hoogezand West, Vrije Baptisten Gemeente de Rank, Christengemeente, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Hoogezand-Sappemeer Noord en Zuid en de Pinkstergemeente.