Troebadoers met Hierzoot in café ‘t Keerpunt

SPIJKERBOOR - De Troubadoers keren terug naar de plek waar het allemaal begon. Zaterdag 8 oktober is de allereerste kans om de nieuw theatershow van de Troebadoers te zien, dan namelijk spelen Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering voor het eerst Hierzoot in de grote zaal van café ‘t Keerpunt in Spijkerboor.

Het optreden begint om 21 uur en de entrée bedraagt 15 euro. Reserveren is noodzakelijk. Deze nieuwe tour van de Troebadoers brengt de mannen terug naar de plek waar hun muziek over gaat. Het platteland, het dorp, de inwoners, hun kinderen en kleinkinderen, de buurvrouw, het leven, de liefde en het geluk. Liedjes en verhalen van Hierzoot want ‘Hierzoot is belaangriek’.

De Troebadoers zijn Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering. Drie artiesten die elk hun eigen repertoire in het Gronings en Engels maken, hebben elkaar gevonden in een samenwerkingsverband dat vanaf het eerste moment raak bleek te zijn. Later dit jaar in Martini Plaza, maar eerst in café ‘t Keerpunt, waar het ook allemaal begon.