Spooktocht tussen de pompoenen

KIELWINDEWEER - De organisatoren van het pompoenweekend genieten nog na van de grote opkomst in de pompoenenschuur van Kielwindeweer, maar zijn al weer druk bezig met het organiseren van een groot evenement.

Peter Vis en Willem Sijens, de initiatiefnemers vertellen dat ze al meer dan een half jaar bezig zijn met het organiseren van een griezeltocht. Een boer heeft in het voorjaar zijn land al beschikbaar gesteld voor het maken van een tocht door een maisveld. Toen de planten nog klein waren werd er een al een pad door het mais gemaakt. Dit is nog maar één element in de tocht vertellen de heren. De tocht gaat over water, door bos, door een maisveld en dan……? Laat je griezelig verrassen!!!

Het zal een spectaculaire, theatrale tocht worden met veel mooie plaatjes maar ook bijzondere verrassingen! Zo’n 40 vrijwilligers, bewoners van Kielwindeweer en toneelverenigingen werken er aan mee om dit tot een groot succes te maken.

Er kunnen per avond ongeveer 200 mensen de tocht beleven. Ze zullen in groepen de tocht gaan lopen. De tocht vindt plaats op 7 en 8 oktober in en om de pompoenschuur.