Erika Sotthewes wint afvalprogramma

HOOGEZAND - Erika Sotthewes is de winnares van het Sportclub Sens Zomer klaar afvalprogramma en heeft hierdoor een gezondheidspakket ter waarde van 100 euro gewonnen.

Sportclub Sens staat bekend om zijn 1 op 1 begeleiding, voeding- en trainingsschema's en lifestyle programma's. In het voorjaar kwam Sens met een afval programma waarbij de gene die het meest was afgevallen een gezondheidspakket ter waarde van 100 euro kon winnen.

Dit is Erika Sotthewes geworden, zij is maar liefst 8 kilo in anderhalve maand tijd afgevallen. Daarnaast is haar vetpercentage met 6 procent gedaald en haar buikomvang met 10 centimeter afgenomen. Dit alles in een periode binnen slechts anderhalve maand daarom heeft Sportclub Sens besloten om Erika uit te roepen tot winnares van het Zomer klaar afvalprogramma. Ook neemt ze deel aan het nieuwe afvalprogramma van Sportclub Sens Het Vakantiekilo's afvalprogramma die op dit moment te verkrijgen is bij Sens. Een twaalfweeks afvalprogramma die het lichaam van binnen helpt reinigen zodat u op een bewuste manier van uw kilo's afkomt zonder zwaar te hoeven diëten!