Shoeby Hoogezand viert tiende verjaardag

HOOGEZAND - Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Shoeby Hoogezand haar deuren opende aan Gorecht-oost 6b te Hoogezand. Shoeby grijpt deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september profiteren alle klanten van een spetterende voordeelactie. Op zaterdag 17 september is Clown Bink van 13.30 – 16.30 aanwezig die de jongste fans van Shoeby vermaakt.

Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill en Jilly voor meiden en Mitch en MTC voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen.

Bij Shoeby krijg je persoonlijk advies van jouw personal shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Erna Swiers werkt al 10 jaar bij Shoeby Hoogezand en iedere dag staat ze samen met Jack Mesander, Petra Grosman en Titia Reitzema klaar om jou van top tot teen te stylen! En mocht het je even niet uitkomen, dan maak je heel eenvoudig een afspraak met een personal shopper in de winkel. Wil je nog meer inspiratie op het gebied van styling? Via het blog van Shoeby (shoebyblog.nl) wordt jij dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste fashion trends en leukste lifestyle nieuwtjes.