VV Hoogezand wil met dames naar de top

HOOGEZAND - Voetbalvereniging Hoogezand wil investeren in dames- en meisjesvoetbal. Alweer 25 jaar geleden had Hoogezand maar liefst twee dameselftallen en drie meisjes c-elftallen, op dit moment is er helaas maar één dameselftal. De afgelopen drie seizoenen komt dit elftal uit in de vijfde klasse.

Aanvulling in dit elftal is dan ook zeer gewenst. Het komende seizoen wil Hoogezand uitbreiding van het aantal dames en meisjes dat wil gaan voetballen. Vervolgens zal ook met een meisjes C-elftal in de competitie worden deelgenomen. Trainers en begeleiders zijn voor dit nieuwe team inmiddels beschikbaar.

Op zaterdag 10 September is er bij vv Hoogezand een open dag met vele leuke kraampjes, kinderactiviteiten en multicultureel eten. Er is muziek en voor iedereen wat te doen. Op deze middag kunnen meisjes en dames die zich willen aanmelden meedoen aan een voetbalclinic. De clinic begint om 15.00 uur. Voor informatie staat er een stand op het complex. ‘s Avonds volgt er een bbq met live muziek in de kantine. Lijkt voetbal je ook leuk en wil je kosteloos mee doen aan deze clinic? Neem dan je voetbalschoenen mee en zorg dat je om 14.15 uur aanwezig bent.