Scherpe actie bij Sense

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Sportclub Sens komt in de maand september weer met een gigantische scherpe actie. Iedereen die zich in september inschrijf betaalt geen inschrijfgeld en sport gratis tot 1 november! En in het kader van het begin van het nieuwe schooljaar krijgt iedereen bij inschrijving ook nog eens een gratis rugtas.

Daarnaast bieden ze net als met de zomeractie een speciaal afval programma aan. Aangezien het Zomer klaar afval programma een denderend succes was en veel leden vroegen om een vervolg hiervan heeft Sportclub Sens besloten ook een afval programma op te zetten voor naar de zomervakantie om de vakantiekilo's weer kwijt te raken. ‘Het vakantiekilo's afval programma. Een ‘twwalfweeks’ afvalprogramma waarbij ieder lid persoonlijk word begeleid en gecoacht om zijn of haar gewenste gewicht te bereiken. Eigenaar Jonn Paul Veuger heeft het afval programma zelf ook gevolgd. "Ik was binnen 3 weken tijd met dit afvalprogramma ruim 6 kilo kwijt dat is 2 kilo per week, het werkt dus echt wel. Vandaar dat we besloten hebben iedereen de kans te geven om met dit afval programma op korte termijn zijn of haar streef gewicht te bereiken".

Ook bieden ze een uitgebreid pakket van verschillende groepslessen. Veuger: ,,Al onze groeples instructeurs zijn gecertificeert en gekwalificeert om groepslessen te geven, dit waarborgt de kwaliteit van de groepslessen.’’ Ook is Sportclub Sens als enige sportschool in Hoogezand aangesloten bij Les Mills en zijn bepaalde instructeurs Les Mills gecertificeert. Sportclub Sens bied lessen als o.a Pump, Body Balance (yoga), Sh'Bam (dans), Spinning en vanaf woensdag 7 september ook boksen genaamd Punch and Fun. Hiernaast hebben wij ook jeugdfitness waarbij kinderen/jongeren vanaf 8 jaar tot 13 jaar onder begeleiding van een fitness instructeur mogen fitnessen!

Sportclub Sens heeft ook een E gym: acht automatische apparaten waarbij elke apparaat doormiddel van een chip word ingesteld op jouw persoon die ervoor zorgt dat uw houding altijd juist is. Doormiddel van een krachtmeting word elk apparaat voor u ingesteld op het juiste gewicht. Waardoor u nooit te zwaar of te licht traint. Het leuke van deze Egym cirkel is is dat je binnen 30 minuten je gehele lichaam heb getraind getraind. Waardoor het ook nog eens zeer tijd efficient is!

Bent u geinteresseert geraakt en benieuwd wat Sportclub Sens voor u kan betekenen op het gebied van gezondheid ga naar www.sportclubsens.nl of bezoek de sportclub zelf aan de Gorecht Oost 260.