Team beeldend is er klaar voor

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Op zaterdag 3 september wordt het nieuwe Kielzog geopend aan Gorecht-Oost. De afdeling Muziek en het theater van KIELZOG hebben hier hun plekje in gevonden. Dat wil niet zeggen dat de afdeling Beeldende Kunst niet klaar is voor het nieuwe seizoen. Het team Beeldend is afgelopen dagen druk in de weer geweest om de dependance aan de Thorbeckelaan een flinke schoonmaakbeurt te geven.

Op 12 september starten de eerste beeldende cursussen voor volwassenen, jongeren en kinderen. Nieuw dit jaar is de cursus beeldhouwen/boetseren, een cursus waarin gewerkt wordt met allerlei diverse ruimtelijke materialen. Het thema in deze cursus is portret/masker. Maar er is ook heel veel ruimte voor eigen inbreng, de docent begeleid de cursist op zijn/haar eigen niveau. Voor veel cursussen is er al een behoorlijk aantal inschrijvingen.

Bij de cursussen voor kinderen – Tekenen, schilderen en kleien, Van tekening tot graffiti en Ontdekken, experimenteren en doen - is nog wel plek.

Geïnteresseerd? Kom gerust langs tijdens het open huis op 3 september tussen 11 en 16 uur. Bijna alle docenten zijn daar aanwezig voor het geven van meer informatie over de cursussen beeldende kunst. Team beeldend is te vinden in de theaterzaal van het Kielzog aan het Gorecht-Oostplein.