Scheepsjoagers op jubileumreis

MUNTENDAM - Shantykoor De Scheepsjoagers bestaat 25 jaar en viert dit met verschillende activiteiten. Zo vertrekt het koor donderdag 25 augustus a.s. voor een vierdaagse reis naar het Duitse schiereiland Usedom waar een zevental optredens in verschillende plaatsen op dit eiland (onder andere Trassenheide en Koserow) worden verzorgd. Ook zingt het koor op zaterdag 27 augustus in Polen waar op de Baltic Sail wordt opgetreden.

In twee bussen zullen de koorleden, vergezeld door hun partners, donderdagmorgen in alle vroegte vertrekken. Gelet op de vele reacties vanuit Usedom zijn de verwachtingen van het koor erg hoog en De Scheepsjoagers zullen er dus ook alles aan doen om dit waar te maken.

Op zaterdag 1 oktober organiseert De Scheepsjoagers samen met De Zeemansvrouwen uit Zuidbroek en Chr. Brassband Elad uit Muntendam een gratis jubileumconcert. De Zeemansvrouwen en Chr. Brassband Elad verlenen graag hun medewerking voor dit jubileumconcert van De Scheepsjoagers.

Dit concert vindt plaats in MFC De Menterne te Muntendam. Op deze avond zal ook de nieuwe CD worden gepresenteerd. Dit is dan de elfde CD die door het koor wordt uitgegeven.