Ajax komt weer naar HSC

SAPPEMEER - Het begin van een nieuw voetbalseizoen en het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi bij HSC… Die twee zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt dit jaar namelijk voor de veertiende keer het Bosma & Schuur Jeugdtoernooi plaats.

Het sterke deelnemersveld belooft dat het gedurende deze twee dagen op Sportpark Henk Bruins weer genieten zal zijn van hoogstaand jeugdvoetbal. Op de zaterdag is het de beurt aan de E-pupillen en de D-junioren uit de regio. Zij zullen in hun categorie onderling gaan uitmaken wie zich aan het eind van de dag de trotse toernooiwinnaar mag noemen.

Op de zondag zal een oude bekende weer zijn opwachting maken op het toernooi. HSC kan namelijk met trots melden dat Ajax dit jaar weer met twee teams meedoet aan het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi. Bij de D-junioren zal Ajax de sportieve strijd aangaan met andere profclubs, zoals onder andere FC Groningen en FC Emmen. Bij de F-pupillen is het de top van de provincie Groningen en omstreken dat samen met de F-pupillen van Ajax om het kampioenschap zal voetballen, een unieke ervaring voor deze voetballertjes.

Het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi staat niet alleen voor voetbal, maar ook voor plezier, feest en het weerzien van bekenden. Ook dit jaar zal er aldus op zaterdag 27 augustus vanaf 20.00 weer een feestavond worden georganiseerd in het clubhuis van HSC met de alom bekende zanger Chris de Roos.

Iedereen is op zaterdag 27 & zondag 28 augustus dan ook weer van harte welkom om op Sportpark Henk Bruins te Sappemeer te komen genieten van het voetbal van de jeugd en de gezellige sfeer.