Selectie HS’88 fanatiek van start

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Maandag 1 augustus is de nieuwe trainer Marcel de Groot gestart met de training van de selectie. De opkomst was gezien het vroege tijdstip overweldigend naast vele bekende gezichten waren er ook veel jonge spelers die vanuit de jeugd de overstap hebben gemaakt naar de selectie van de senioren.

Voor de selectie is het goed dat de nieuwe lichting breed is vertegenwoordigd. De concurrentie zal dan ook groter zijn dan het vorig seizoen. Trainer Marcel de Groot kan dan beschikken over een club met goede spelers die er allemaal voor willen gaan. Dat is voor een trainer ideaal maar ook zal hij het best moeilijk krijgen met het maken van de ‘goede keuzes’.

Zaterdag werd de eerste oefenwedstrijd tegen v.v.Westerlee met 4-0 gewonnen. Een wedstrijd waarin zo veel mogelijk spelers zich konden bewijzen. Dinsdagavond speelt HS’88 hun 2 e oefenwedstrijd uit tegen SC Scheemda. De uitslag is nog niet bekend op het moment dat dit stukje is opgenomen. Zaterdag 20 augustus beginnen de wedstrijden om de KNVB-beker met een thuiswedstrijd tegen SC Scheemda om 14.30 uur. De tweede wedstrijd tegen FVV staat op dinsdag 23 augustus om 18.45 uur gepland en de derde wedstrijd op zaterdag 27 augustus uit tegen v.v.Froombosch om 17.00 uur.

Iedereen is van harte welkom bij alle bekerwedstrijden thuis en de laatste bij Froombosch.