Kledingbank is met vakantie

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Kledingbank Maxima houdt even vakantie. Op donderdag 1 september opent Maxima in Sappemeer na de zomervakantie weer met de najaars-/wintercollectie - deze is er tot en met 31 januari 2017.

Cliënten kunnen per persoon ongeveer twaalf stuks kleding, een paar schoenen, een accessoire en twee boeken kiezen. U hoeft niet in één keer alle kleding uit te zoeken; u kunt een andere keer terug komen voor de resterende kleding. Elk half jaar komen meer dan 1200 bezoekers bij Maxima om gratis te winkelen. Bent u nog nooit bij Maxima geweest, kijk dan eens op de website met foto’s www.kledingbankmaxima.nl > Sappemeer

Maxima is een winkel voor cliënten van de Sociale Dienst uit de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Haren met een Bijstands-(WWB- , IOAW-/IOW- ) of Wajonguitkering. Neemt u bij ieder bezoek steeds uw identiteitsbewijs en de laatste uitkeringsspecificatie (of verwijsbrief) en een tas mee!

Winkelt u ook voor uw kinderen, dan moet u aantonen dat het uw kinderen zijn. Dat kan bijvoorbeeld door een ID-kaart, het trouwboekje, een ander bewijsstuk van de gemeente of een pasje van de zorgverzekering.

Bij MAxima kunt u verder terecht voor gratis koffie en thee. U vindt er Informatie over financiële regelingen van uw gemeente voor mensen met een laag inkomen. Wie weet, levert het ook u wat op. Er is informatie over activiteiten voor mensen met een smalle beurs. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor een gratis bezoek aan de Euroborg van FC Groningen op een woensdagmiddag in juni 2017.

Maxima is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.30 uur.