Tweede editie Meerwijck Sport Festival groot succes

MEERWIJCK - De tweede editie van het Meerwijck Sport Festival was een groot succes. Vanaf de aftrap om 10:00 uur was het een drukte op het strand bij Meerwijck. De volleyballers begonnen al vroeg met de warming up en tot een uur of 16:00 uur waren ze druk in de weer op het strand. Vanaf het paviljoen een gezellig uitzicht waar menig bezoeker van genoot.

Na de officiële opening van Hans Nijland, directeur van FC Groningen, begon ook de activiteiten voor kinderen. Maar het Meerwijck Sport Festival had nog meer in petto. Van een loterij waarbij men kans maakte op een fiets, tot aan buikdanseressen. Er was volop te beleven! Afrikaanse DJs draaiden tropische deuntjes die perfect aansloten bij het warme weer. Want warm, dat was het zeker!

Tot in de late uurtjes werd er gedanst, Afrikaans gegeten en gelachen. Het doel van stichting Generations is om culturen samen te laten komen. Dat is gelukt. Stichting Generations werkte deze editie samen met vele sponsoren en vrijwilligers wat zorgde voor een fijne mix aan culturen en kennis dat elkaar goed aanvulde.

Sponsoren van deze editie waren: Strand Paviljoen Meerwijck, DeBedrukker.nl, Krathos, Sport U Fit, AlleenPuur.nl, Tina Keuken, Buikdans Vasara, Kampeerterrein Jachthaven Meerwijck, Stichting Evenementen HS, Radio Compagnie, Batatuke Samba Band, Stiching Huma, DJ Germinal, DJ La Passion, Foundation Sound, DJ Molina, Afrikaanse DJ’s uut Grunn, Het maakt niks uut, Stichting Generations, Papaformigas, Gemeente Hoogezand.