Smikkelen en smullen op de Fraeylemaborg

SLOCHTEREN - Lionsclub Skiramere te Slochteren organiseert op 16, 17 en 18 september 2016, voor de zevende keer het tweejaarlijks evenement Culinair Fraeylema.

Het blijft leuk, zo’n gecombineerde binnen- en buitenactiviteit op een prachtige locatie: de Fraeylemaborg te Slochteren.

Vele standhouders uit heel Nederland nemen deel aan deze fair.

Bezoekers kunnen rondneuzen tussen de prachtig ingerichte pagodetenten gevuld met heerlijke producten, Groninger streekproducten, wijnen en tafelaankleding, zoals serviesgoed, glaswerk en kookgerei, maar ook sfeervolle accessoires en andere hebbedingetjes. Te midden van al deze mooi ingerichte pagodetenten kunt u genieten op de verschillende terrassen van uw koffie, wijntje of een ander drankje.

Tijdens het evenement zijn meerdere kookdemonstraties.

Mamadou Congo van Lekker anders uit Assen geeft kookdemonstraties op vrijdag van 14:00-17:00 uur.

Kok Stefan Kollumer van Restaurant Veldzicht uit Oosterwijtwerd geeft een kookdemonstratie op zaterdag van 11:00-14:00 uur.

Hotel restaurant Faber uit Hoogezand demonstreert Life cooking op zaterdag van 14:00-17:00 uur en De Kosterij Nicolaas uit Appingedam demonstreert Life cooking op zondag van 11:00-14:00 uur.

Er hebben zich inmiddels al zestig standhouders gemeld voor het gezellige culinaire evenement.

De opbrengst van Culinair Fraeylema wordt verdeeld over twee goede doelen: het project Meet2Know en de speelkamer van de Fraeylemaborg.