Handig: Schadetool van Dijkema’s Autoglas

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Met de Dijkema’s Autoglas Online Schadetool kunt u nu heel eenvoudig en snel uw schade melden en een afspraak voor reparatie maken. Met deze gloednieuwe tool is Dijkema’s autoglas voor u nog beter bereikbaar: zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Melding is geheel vrijblijvend. De Dijkema’s Autoglas Online Schadetool is heel eenvoudig in gebruik. In slechts zes simpele stappen hebt u alles geregeld. Vul vervolgens uw gegevens in en Dijkema vertelt u of u verzekerd bent voor de ruitschade. Ook laat het bedrijf weten of u een bedrag aan eigen risico moet betalen. Bent u niet verzekerd voor de schade, dan krijgt u een passende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zit nergens aan vast.

Met de nieuwe Schadetool kunt u ook foto’s van uw schade uploaden. Deze foto’s wordt toegevoegd toe aan het dossier voor de verzekering, dat maakt de uitkering van schade eenvoudiger en sneller. Bovendien kunnen is met foto’s uw schade nog beter te beoordelen, bijvoorbeeld of een ruit gerepareerd kan worden of moet worden vervangen. Dankzij de prima mobiele versie van onze website, kunt u met uw mobiele telefoon de foto’s maken en deze rechtstreeks via de Schadetool naar Dijkema sturen.