TSV springt naar de medailles

HOOGEZAND-SAPPEMEER - De trampolinespringers van TSV Hoogezand hebben het ongelooflijk goed gedaan tijdens het NK trampolinespringen in Ahoy, Rotterdam.

Roby Drent en haar synchroonpartner Nadien wisten een gouden medaille te pakken tijdens het Fantastic Gymnastics 2016. Ze zijn dus Nederlands Kampioen in de categorie D-pupil meisjes. Maar er was meer reden voor vreugde. Aniek en Sophie (jeugd gemengd E), Sophie (jeugd gemengd E), Cindy en Denise (junior meisjes B) en Kevin en Tomer (senior heren A) wonnen ook goud.

Zilver was er voor Marcella en Marloes (senior dames B) en brons voor Janine (senior dames B), Nienke (pupil meisjes E) , Rachel en Cato (pupil meisjes E) en Kevin (senior heren A). Een ontzettend goed resultaat voor de club die al met al met veertig deelnemers afreisde naar Rotterdam.

Afgelopen week was er huldiging in de grote Kalwijckhal in Hoogezand. Wethouder Ger Lindeman zette de atleten in het zonnetje in bijzijn van alle clubleden, trainers en trotse familie natuurlijk.