Droom van Gerdi komt uit

Hoogezand-Sappermeer - Op 9 juli 2016 opent eigenaresse Gerdi Geers het Centrum voor Huid, Gezondheid en Vitaliteit aan de Brink zuidzijde 22 te Zuidlaren officieel haar deuren van 11.00 uur tot 15.00 uur. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan: het onder een dak brengen van meerdere disciplines die op elkaar aansluiten en ondersteunen waar mogelijk is.

Naast de reeds ingevulde ruimtes zijn er dan ook nog meerdere ruimtes beschikbaar voor andere disciplines. Wij willen graag flexibel zijn en stellen daarom ruimtes beschikbaar die kaal of ingericht per uur, dagdeel, dag of maand te huren zijn. Naast haar eigen salon voor schoonheidsverzorging en huidverbetering Lijfstijl 22 is ook Astrid Nieborg met haar Holistische praktijk en Judith Monster met haar Praktijk voor Bioresonantie hier gevestigd. Binnenkort zal ook Miriam van Leeuwen hier haar intrede nemen met haar Praktijk voor Mindfulness en yoga.

Tijdens de opening is er naast een heerlijke versnapering de mogelijkheid uit eigen beweging rustig eens rond te kijken en kennis te maken met de verschillende disciplines die hier gevestigd zijn. Tevens kunt u zich laten informeren over de diverse behandelmogelijkheden die door ons worden aangeboden.

Er zijn hele leuke openingsaanbiedingen en er zal een verloting plaatsvinden onder de aanwezigen waarbij mooie prijzen beschikbaar zullen worden gesteld. Het is zeker de moeite waard een kijkje te komen nemen!