HS’88 groeit als kool

HOOGEZAND-SAPPEMEER - oetbalvereniging HS'88 is gegroeid tot een voetbalclub met inmiddels 600 leden. De club is naar eigen zeggen een van de eerste voetbalverenigingen in Nederland die een compleet programma aanbiedt, waardoor elke voetballer van beide geslachten en van alle leeftijden bij HS'88 terecht kan.

Er is voetbal voor mannen(60+ Walking Football, 35+ (Sen) en Senioren), jeugd (Junioren, Pupillen en Minipupillen), vrouwen (30+ (Sen) en Senioren) meisjes (Juniorenteams en Pupillenteams) en G-Voetbal voor Senioren en Jeugd.

De technische commissie heeft een jeugdplan geïntroduceerd waarmee gewerkt wordt door alle jeugdteams. Het afgelopen seizoen heeft dit tot goede resultaten geleid. Er werden zeven jeugdteams kampioen. Het komend seizoen bestaat het G-Voetbal bij HS'88 25 jaar. Het begon in 1992. Het was de Gemeente die met een verzoek kwam om G-Voetbal te faciliteren. Dit verzoek was gericht aan alle voetbalverenigingen in Hoogezand-Sappemeer. HS’88 heeft toen het initiatief genomen, met als resultaat 25 jaar G-Voetbal in 2017. HS'88 kan beschikken over vele vrijwilligers zodat het totaal voetbal bij de club is gewaarborgd.