Pure Food Happy Life helpt met voeding

HOOGEZAND - Afgelopen zaterdag 25 juni heeft orthomoleculair voedingsdeskundige Jacqueline Kruijer-Benjamins de deuren officieel geopend van haar nieuwe praktijk: Pure Food Happy Life aan de Hoofdstraat 89 te Hoogezand.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd Pure Food Happy Life onder grote belangstelling officieel geopend door de drie kinderen van het gezin Kruijer en Ineke Haisma. Ineke is schrijfster van de boeken: Met verstand gezond en gezond ontbijten, en ze is Orthomoleculair therapeut in haar praktijk in Marum, Meo Auxillio, waarbij Pure Food Happy Life is aangesloten.

Bij Pure Food Happy Life worden mensen geholpen die in de medische wereld niet verder komen en ervoor kiezen hun lichamelijke klachten op een natuurlijk wijze het hoofd te bieden. Orthomoleculaire voeding is voeding die zorgt voor een goede beschikbaarheid van alle moleculen die het lichaamssysteem nodig heeft.

Wilt u afvallen of van lichamelijke klachten af behorende bij diverse ziektebeelden dan kunt u een afspraak maken in het gezellige kantoor van Pure Food Happy Life voor een intake gesprek, waarna een advies volgt met betrekking tot de voeding en/of suppletie.

Tevens kunt u bij Pure Food Happy Life terecht voor het bestellen van Vitakruid supplementen. Dit zijn supplementen zonder gluten/suiker/lactose/synthetische en chemische toevoegingen. Voor een afspraak kunt u een mail sturen naar: purefoodhappylife@icloud.com