Kinderen maken eigen toneelstuk

HOOGEZAND - Afgelopen zaterdag hadden was de eindpresentatie van Pilot Production Kinderworkshops Kom maar op. De zaal zat vol en de kinderen hebben een top prestatie neergezet. Na dertien weken oefenen stonden de acteurtjes klaar.

Pilot Production focust op talenten die het kind van nature bezit, deze kwaliteiten vormen de basis voor de verdere groei. Door middel van een positieve benadering en kindgerichte oefeningen worden de sterke punten van een kind benadrukt. Met deze workshop wil Pilot Production laten zien hoe uniek een ieder is en dat je meer kunt dan je zelf denkt. Pilot Productions werkt niet met een standaardscript waarbij een kind aan een personage moet voldoen, de kinderen hebben veel eigen inbreng.

Ze bedenken samen hoe de presentatie eruit moet komen te zien en zetten hun eigen personage neer. Samen maken ze het script en dat pakte geweldig goed uit. De zeer geschikte zaal en het prachtige podium in de Reensche Compagnie maakte onze eindpresentatie helemaal af. We hebben met de Reensche Compagnie een prettige samenwerking en de kinderen hebben in de afgelopen weken het podium eigen gemaakt.