Met Zonnebloem naar Wildlands

SLOCHTEREN - Dinsdag 14 juni is de Zonnebloem afdeling Slochteren met hun doelgroep, mensen die door hun handicap in een sociaal isolement dreigen te geraken, naar Wildlands in Emmen geweest.

De plaatselijke middenstand, Garage Heinneman, Plus Schildwolde, Koning Kolham, familie Bolt Kolham en de Zonnebloem hebben een lunchpakket gesponsord voor de gehele groep. De groep bestond uit 52 mensen van wie 36 gasten. Een speciale geledebus van Zinn heeft het vervoer van de rolstoelers op zich genomen en een bus van het Bus Museum heeft de mensen vervoerd die nog redelijk ter been waren.

De gasten hebben erg genoten, ze konden met een special voor rolstoelen ingerichte Safaritruck en met een speciaal bootje door de Jungle en dat was genieten. Het was een erg mooie dag, de weersomstandigheden waren prima tot het moment van vertrek. De gasten zaten net in de bus toen de hemel open ging en de regen met bakken uit de lucht viel.

Voor de rolstoelduwers was het soms pittig maar was te doen. Tijdens de terugreis werd er in de bus nog gezongen, de sfeer zat er goed in, het was een leuke gezellige dag. Alle sponsoren en vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor hun bijzondere bijdrage aan deze mooie dag.