Basketballers sluiten seizoen af in stijl

ZUIDLAREN - De basketballers van de Zuidlaarder basketballvereniging Epeios hebben zaterdag 18 juni het seizoen feestelijk afgesloten. Volgens traditie werd er ’s middags een toernooi met gemixte teams gehouden en werd de dag feestelijk afgesloten met een barbecue.

De Zuidlaarder basketballvereniging is het afgelopen seizoen behoorlijk in omgang gegroeid. Waren er vorig jaar nog zo’n 35 leden, op dit moment zijn dat er al 49. Met het ledental groeit ook het verenigingsleven zoals ook bleek tijdens de feestelijke seizoensafsluiting. Met 43 deelnemende leden, ouders en vrienden was het een gezellige boel in sporthal De Zwet.

De strijd om de wisselbokaal en bijbehorende taart was ook dit jaar fel maar werd uiteindelijk door team G gewonnen. Het team bestaande uit Matthijs Uildriks, Jemme Huinink, Irma van der Meer, Gert-Jan Hummel, Maurice Enschede en Walter van Marum bleek in de finale nipt sterker dan de nummer twee.

Ook de barbecue die de vereniging jaarlijks organiseert voor leden, ouders en sponsoren was een succes. Meer dan 50 mensen kwamen een hapje mee-eten.