Rehoboth sluit actie SamenLoop voor Hoop af

HOOGEZAND - Afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk zover. Om 23:00 zou bekend worden gemaakt, hoeveel geld CSG Rehoboth bij elkaar had weten te krijgen voor SamenLoop voor Hoop. De afgelopen weken hebben leerlingen en personeel van CSG Rehoboth, zich fanatiek ingezet voor SLVH.

Dit hebben ze onder andere gedaan door mee te doen met de sponsorloop van 4 en 5 juni. Tevens is er op de sportdagen een sponsorloop georganiseerd. Daarnaast had iedere klas samen met hun mentor geld ingezameld met het wassen van auto’s, het verkopen van cupcakes, het inzamelen van lege flessen, etc. En afgelopen vrijdagavond werden alle opbrengsten van het schoolfeest gedoneerd.

Aan het einde van het schoolfeest was de spanning te snijden. Docenten en leerlingen keken gezamenlijk toe, hoe de cheque met daarop het eindbedrag, langzaam werd uitgerold. CSG Rehoboth had meer dan 3000 euro bij elkaar weten te krijgen! Een fantastische prestatie van leerlingen en docenten! CSG Rehoboth is dan ook erg dankbaar voor de steun die ze hebben mogen ontvangen van verschillende bedrijven in de omgeving.

SamenLoop voor Hoop had mede dankzij CSG Rehoboth meer dan 100.000 euro ingezameld in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.