Wie durft z’n kunsten te vertonen?

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Deze periode verschuiven de activiteiten van Kielzog van theater naar kunstencentrum. De verhuizing van de kantoren van Kielzog en de afdeling muziek naar het vernieuwde pand staat gepland voor de laatste week voor de zomervakantie.

Daarvóór organiseert het Kunstencentrum nog een aantal activiteiten waaronder op zaterdag 4 juni om 20.00 uur een gratis toegankelijke avond in de Vredekerk Vertoon je Kunsten, met muziek en poëzie. De avond wordt verzorgd door onder meer Capriccio, de Famondio Singers, het duo Anne Mak & Wim Lever op piano en accordeon, een koperkwintet van Elad en singer/songwriter Daphne Messelink, een van de jonge Groningse talenten die onlangs meedeed met Giels Talentenjacht. Musicus en dichter Alex Postma draagt tussen de optredens door gedichten voor.

Kun je zingen, speel je een instrument, maak je deel uit van een ensemble of band, en wil je ook meedoen, meld je dan vóór 2 juni aan bij info@kielzog.nl met een omschrijving van je act. Dan wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Vertoon je Kunsten maakt deel uit van de landelijke Maand van de Amateurkunst waar Kielzog samen met Vrijdag uit Groningen invulling aan geeft in het noorden.