Wandel mee door een uniek natuurgebied

ZUIDLAREN - Op zaterdag 16 juli 2016 vindt het wandelevenement Oostermoer Hunzeloop plaats. Een bijzonder evenement in en rond Zuidlaren. Er zijn prachtige routes uitgezet door het Drentse landschap. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven via www.oostermoerhunzeloop.nl.

De wandelaars vertrekken vanaf de Brink in Zuidlaren. De routes variëren van 5 tot 40 kilometer. Ze lopen door mooie, afwisselende landschappen met weidse uitzichten en prachtige bossen en sfeervolle dorpjes. Voor meer informatie over de routes en starttijden kunt u terecht op oostermoerhunzeloop.nl. Hier kunt u zich ook direct inschrijven voor dit prachtige wandelevenement. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 en gaat naar het opknappen van de uitkijktoren in het Hunzedal.

Deelnemen aan de Hunzeloop is niet alleen gezond, maar ook gezellig. Het is leuk evenement om deel te nemen met een vriendengroep, sportclub, familie of bedrijfsteam. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, om bij te praten of om samen te genieten van de prachtige omgeving.